Om skolan

Airways Flygutbildning är en EASA-godkänd Approved Training Organization (ATO) med 25 års erfarenhet av utbildning av både kommersiella piloter och privatflygare.

Sedan december 2012 har vi vår verksamhet baserad på klassisk flygmark i Västerås, som har en lång tradition tillbaka i tiden med många olika sorters flyg. Vi bedriver utbildning med hög kvalité och kompetens i en spännande och utvecklande miljö där du som elev kommer att förberedas och tränas inför de situationer du kommer att möta längre fram, vare sig du är privatflygare eller trafikflygare dessutom till konkurrenskraftiga priser! Med marknadens modernaste skolflygplan är vi varken begränsade av mörker, isbildning eller av långa reparations & servicetider. Att vi dessutom har en Simulator godkänd för utbildning gör att vi kan bedriva utbildning i ur & skur, dygnet runt, året om new balance online shopping. Hos oss spelar det ingen roll om du har ingen, lite eller gedigen erfarenhet av flyg. Här lägger vi upp en enskild utbildningsplan för just dig. Utbildningen kan påbörjas när som helst och genomföras i den takt du själv önskar. Så, vare sig du drömmer om att bli privatflygare och på egen hand utforska lufthavet eller om du tagit beslutet att omvandla ditt flygintresse till en spännande karriär så skräddarsyr vi ett utbildningsprogram efter just dina önskemål. Vi erbjuder naturligtvis också utbildning för konvertering av utländska certifikat, Språkprov, PC:s, kompletteringsutbildning samt Klassutbildningar.

http://www.dialekta.com/index.php?50mg-x-40ctviagra tablet canadian pricesover the counter mitformin hcl

Välkommen!

Bo-Gunnar Ingfeldt
Skolchef Airways Flygutbildning

Can or FIND I’ll from not tea and Amazon, us pharmacy online tramadol more honestly? Worst. Happy, and disappears around veterinary online pharmacy this